BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

This is Soooo NOT my Voice ! Mine sucks !! Anyway,,just enjoy Ok =)

(。◕‿◕。) Assalamualaikum! I'm Missy Miezz No Mercy ! Welcome to my BLOG ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Diana On FACEBOOK (^_^)

About Me

My Photo
♥ Missy Miezz No Mercy ♥
bukit mertajam, pulau pinang, Malaysia
*naughty *simple *freshie *friendly *Single❒ Taken ✔ Divorced ❒ *still kanak2 ribena (^__^) smile! smile!
View my complete profile

(。◕‿◕。)Welcome To My Bloggie Tayam Yaw ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

(。◕‿◕。)Missy Miezz No Mercy's Blog! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Tuesday, 21 August 2012

Untuk Dia =D Hey ! ^^

Assalamualaikum and Hi peeps !
  Selamat Hari Raya yg ke-4 ^^
Alhamdulillah setakat ni aku rasa puas sebab dapat jumpe dgn family aku walau pn raya ke-6 nie aku kene balek ke Melaka ='(
 Im gonna miss my mama, abah and my entire family members ^^

 BTW,,cakap pasal nk balik Melaka ni...........hehe (@_@) Excited jugak la sebenarnye aku nk balik Melaka ni sebab dapat jumpe Kenit aku tersayang.. Nak beraya pulak dengan dia ^^
 Bahagia seyh bile fikir kn dia.. Berbunga-bunga hati weyh !!! haha
Sayang weyh aku dekat dia !!!
Ya Allah kekal kan lah hubungan kami.. Amin.
Sumpah aku sayang dia sangat-sangat.
 *haish gedik nye aku =P sabar-sabar..mude lagi ^^
Rindu awak sangat-sangat kenit =) bahagia dengan awak..

Monday, 2 July 2012

Saya tak meJANDA lagi nye pun adoyyy

 Assalamualaikum and Hi peeps !! (^_^)
   28 Jun 2012 jam 12.49 pagi merupakan tarikh dan jam berakhirnya zaman "JANDA" aku..HAHA
=P
 Khairudin bin Osman buat aku rasa yg aku selamat,selesa dan yakin dgn dia.. Lepas aku putus dgn ex aku,aku jd serik nk couple-2.. Lama jugak la aku aku single mingle.. Tp one day si KERING ni proposed aku.. BAHAGIA NYE RASEEEEEEEEEEE~
  First time aku jumpe "suami baru" aku nie dekat KFC.. Tp mula-2 bukan aku yg kawan dengan dia,dayana yg rajin im ang texting dgn dia.. Until la one day aku keluar teman dayana pergi jumpa muiz dgn my sayang muchie-2 ni.. Aku ingat kn dia suka dekat dayana dulu..hehe (^^)
 Well dipendek kn cerita,,last-2 kitorang kawan dan dayana tolong jadi orang tengah yg menyatu padu kn nye pun hubungan kami.. Last-2 aku couple jugak dengan si kering kening satu nie...
 Ya Allah,,sumpah aku sayang dia..
      What so special about him ?????
                Well, dia selalu buat aku senyum
                          dia suka buat muka cute
                            kening dia tebal dan nk bersambung
                             dia suka budak-2
                               peramah
                                 dia hormat orang
                                   dia pandai jage hati orang
                                     suka tolong orang..
Eh penat la nk taip panjang-2.. hehe (^_^)

  Hmmmm,,sekarang ni dia dah balik PD.. Alooooooo tok leh ambo nok jumpo dio sangat dohhh ='(
Tak ape,,dia pun nk study kannnnnnn =)


     p/s :: to khai dear,,i just want u to know that i really luv u and i miss u every second in my life.. harap awok ta tinggal kn sy dan setia dan terus sayang kt sy 
*eeeeee maluuuuuuuuuuu..... (tutup muka dengan bantal busuk petak saya)
                                                                                                        sekian (^_^)

Wednesday, 27 June 2012

Fuhhhhh......BERHABUK ~

 Assalamualaikum and hi peeps !! *eleh bajet mcm ade je yg baca blog aku ni kan kan kan ???
whatever !!!
 Aiyork !! Dah lama aku ta meng-update blog aku yg semak ni.. Isk-2 kesian je aku tengok bloggie tayam aku ni..
 DIMANA AKU SEKARANG ?????
Hikhok ! =D Sekarang aku ni dh jd student kolej tahu !!! *kolej je =,=''
  Well at least imma student,not a stupid.. Right ? hee peace (^-^)
Ghoyak pase koleh (cakap tentang kolej)..aku sedih sikit laa sebab si mangkuk hangkuk DAYANA ni gedik je nk blah dr kolej ni ! Saket  pulak hati kite nie !!!!
 Jebon ni orang cakap kembar aku,,kembar kat mane aku ta tahu la..Dia kurus kering aku pulak gemok.. =,=' Aku Omey siket dia Omey banyakk.. Kayy aku ngaku dalam hati aku perasan SIKIT aku omey =P

at sunway pyramid =)

     Well,Alhamdulillah aku ade jugak orang yg sudi nk kawan dgn orang gile macam aku ni kat kolej tu =)
 Manusia yg sudi kawan rapat dgn aku kat melaka ada lah my baby jaja n dayana cyggg.. Diorang sudi berkawan dengan aku ni.. Walau pun kadang-2 gadoh tp kejap je.. Aku sayang korang kayy..



Dua-2 dh ade boyfie..HOMAIGOAT !! Untung nye diorang.. Orang omey kannnn =))
 Aku ni je menJANDA lg..Ouh lupa,,between me and capital G dh OVER.. Get it?????? O-V-E-R or E-N-D or F-I-N-I-S-H !! 
  Yessssss !!! Memang sedih tp maybe bukan jodoh kot.. Dah lama hubungan kitorang BERAKHIR... Lepas tu aku cuba couple dgn laki laen tp hati aku still untuk dia.. Plus diorang pun same je cm capital G.. 
Sampai hati diorang ehh.. Lepas dari aku putus dgn next guy tu,,aku serik sampai la baru-2 ni aku terjumpa laki yg boleh buat aku rase selesa and happy dengan dia.. Aku harap laki ni boleh buat aku percayakan dia macam aku percayakan capital G dulu.. Eh tp aku dgn capital K ni BUKAN couple okk !!! Kitorang still kawan...  Insyaallah,,bak kata pepatah kalau ade rase gatai tak kemana.. HAHA *kayy aku tahu tak lawak pun kan =P
  Anyway,stop typing this crap entry and aku rase cukup kot setakat ni.. 

                                                                                                              BYE (^_^)

Monday, 30 April 2012

  Assalamualaikum and hi Peeps !! HOMAIGOAT !!
Rindu nye dekat blog aku ni..Oi oi korang !! Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =)
 Oyeah aku ade dekat penang sekarang ni and esok nak balik melaka dah besertakan assignment yg belambak menunggu aku di sana..Oyeah !! Aku memang suke gile weyy !!!!  *benci gile babeng !! bodo betol sebab aku tak buat assignment yg sebelum ni* Hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lepas ni makin rindu la aku dekat mama and abah aku and semua manusia-2 yg aku kenal dekat penang nie..Bye penang !! Ouh Abdul Ghaffur,bile kite nk jumpe nie..Adoyyyyyyyyy k la tu je yg aku mampu nk merapu..penat nk merapu panjang-2.. Bye

Friday, 6 April 2012

Boleh ke Awak Terima Saya yang Serba Kekurangan ???

    Assalamualaikum and Hi peeps !!! (^_^) 


   Sebenar nye saya ade bende yg saya nak tanye dekat awak ni... Hmmmmmmmm....
Awak-2 ! Saya nak tanye ni,,awak kena jawab dengan jujur dan ikhlas dari hati awak yg bole tahan suci tu(kayy gurau je)...hehe
   Boleh ke awak terima gadis macam saya yang serba kekurangan ini?? Saya bukan lah gadis yg layak terima wang hantaran berjuta-2 macam gadis cantik lain...Saya ni cuma gadis biase yg di besar kan oleh mama dan abah saya dan juga mak mengasuh beserta keluarga saya yg beri saya kelengkapan pakaian,ilmu,didikan dan makan minum yg terlebih cukup(sebab tu le sya gemok)...
  Awak tahu tak,banyak kekurangan saya seperti :

# saya bukan lah gadis yg cantik

# saya bukan lah gadis yg berstatus anak orang kaya tp cuma dari keluarga yg sederhana yg cukup lengkap dan sempurna bagi saya kerana saya tidak perlu mengemis untuk hidup kerana mama abah saya membesarkan saya dan adik saya dengan kerat keringat mereka demi saya dan keluarga jadi untuk itu bagi saya status anak orang kaya bukan lah sesuatu yg perlu saya bimbang kan dan bagi saya itu hanya lah benda yg kekal di dunia bukan di akhirat..

# saya bukan lah gadis yg pandai berdandan,make up dan bergaya.. Saya adalah gadis yg simple,keluar hanya memakai t-shirt atau kemeja bersama seluar jeans dan berselipar..Saya tak reti bergaya dan kelihatan moden seperti gadis lain..

kulit saya berwarna gelap dan tidak seperti gadis dambaan lelaki iaitu berkulit cerah dan halus mulus..Maaf,saya bukan lah seorang gadis yg suka jaga kulit..

# bentuk badan saya tidak seperti gadis lain yg berukuran seperti model kerana mama dan abah saya sedia kn makanan secukup nye untuk saya dan keluarga supaya saya tidak perlu berlapar atau kebuluran kerana mama dan abah saya tidak sanggup melihat kami sekeluarga terseksa..


# saya bukan lah gaadis yg lemah lembut atau pandai berlakon lemah lembut kerana saya susah untuk menjadi hipokrit..Saya akan tonjol kan siapa saya dengan perangai dan cara saya tersendiri..Selepas itu,terpulang lah terhadap awak atau mereka di luar sana untuk terima dengan cara saya atau tidak..Sesungguh nye saya tidak boleh ubah siapa diri saya yg sebenar..Saya tahu ramai yg meluat dan benci melihat gelagat saya tapi apa kn daya saya bukan jenis manusia yg bijak melakon kn sesuatu yg bukan diri saya dan apabila saya berlakon,semesti nye orang bole tahu yg saya sedang berlakon atau berpura-2..


# ye,saya cepat marah dan cemburu tapi nak buat macam mana dh itu perangai saya dan saya tak boleh sekat perasaan itu..


# maaf,saya bukan lah gadis yg pandai berkata-2 manis,puji memuji sesuatu yg tidak betul kerana saya hanya bole bercakap jujur jika awak tanya samada benda itu cantik atau tidak kecuali saya rambang mata..


# maaf kerana saya bukan lah gadis yg pintar,bijak dan rajin kerana saya hanya gadis biasa yg bercita-2 tinggi..Insyaallah,jika saya berjaya dalam pelajaran dan dapat masuk institusi tinggi,saya akan berusaha sebaik mungkin untuk membaiki kesalahan dan kesilapan lalu yg telah saya lakukan..


   Okay,sekarang saya nak tanya awak lg...BERANI ke awak nak terima saya????

Thursday, 5 April 2012

Pusat Latihan Khidmat Negara (PLKN)

 Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia..
     MALAYSIA BOLEH !!!

    Alhamdulillah tamat suda kem latihan PLKN tu dan sekarang aku hanye stay kat rumah sambil mehangkok kepala aku dekat depan skrin laptop ni plus aku menganggur...hehe.. Sebenar nye aku rindu sangat-2 nak balik kem.. KEM SYRUZ adalah kem yg paling the best bagi aku..Kem kami ni best gile.. Masya-Allah,rindu nye semua kenangan aku dekat kem nie..
  Mase aku mule-2 dapat surat yang aku kena pegi kem ni,aku dh mule rase bengang,sedih and macam-2 lg.. Punye le ta nok pegi PLKN sampai kan last minute baru aku nk kemas barang-2 aku untuk ke sana..Bila dh sampai ke location berkumpul,aku punye sedih sebab ta nk pegi..Lagi pun aku tak pernah tiggal jauh dari family aku..Seumur hidup aku ini le kali pertama aku tak duduk satu rumah dengan family aku..O-mai-goat !!
So sedih !! Bile time nak naik bas tu aku buat muke sekupang..Punye sedih sampai kan mama aku nk snap picture aku kat depan bas tu pn aku tak nak.. huduh kan perangai aku??? Dekat dalam bas tu aku cube bercakap dengan amoi sebelah aku Prawn(die bukan udang tau tp die manusia)..P.R.A.W.N itu le nickname die.. Thank god Prawn ni friendly and baik hati.. Thanks girl for being friendly(^__^)
  Bile dah sampai je dekat kem tu kami diberi taklimat...Ouh ! Ade tak aku mention yg aku la satu-2 nye manusia yg pegi lapor diri paki baju kurung?? Nk tahu,,aku je manusia yg paling pelik dekat situ yg lapor diri pakai baju kurung biru berselendang biru berselipar..Muehehehe,,,Funny kn??? Kalau korang nak tahu,,aku malu gile kot !!! Nasib baik tak ade yg kejam gelak kn aku.. Lepas tu kitorang diberi borang untuk isi dan diberitahu tempat kitorang akan bertendang(tido)... Aku?? SUKHOI dorm 2.. Time tu dalam otak dok fikir,macam mane la rupe manusia kat dalam dorm tu?? Sombong ke? Suke buli orang ke?? Ouh ! Tolong la jangan buli aku sesungguh nye aku la insan yg paling lemah lembut (kfine ! AUTA )
    Aku jalan sambil berdebar jantung aku dengan laju macam enjin turbo kereta Mr.Bean sebab dok fikir macam mane la aku nk berbaik-2 dengan manusia-2 yg bakal aku temui ni...Setapak kaki aku melangkah masuk dorm tu aku tengok muke-2 manusia yg aku tak kenali nie...O-My-Tanjat Gegirl ! Muke cam sombong je..Dua tapak aku masuk serta salam,,semua toleh dan senyum.. Tetibe ade awek nie greet aku,Cik Khalilah or name glam yg aku kasi dekat die KELLY.. Lepas tu semua senyum and greet aku..O-My-Goddiebag,,sooooo friendly..Nasib baik diorang semua ni friendly kalau tak nahas aku sebab aku ni mane la reti cari kawan..
    Ha ni part budak-2 yg mule-2 aku ingat kan sombong tapi baik rupe nye.. ade 3 orang makhluk asing ni,masuk dorm je terus tunjuk muke kerek..Makhluk asing pertama, SAFFA WATIQAH !! Perghhhh sombong gile mase mule-2 kenal..Die buat derkkkk je dekat kitorg.. Makhluk asing kedua JAYANTHI a.k.a JAY !! Mule-2 aku bengan gile dengan makcik ni sebab abes katil and loker aku die nak tapi bile 2 3 hari dh kenal rupe nye die la makhluk asing yg paling supporting sekali.. Ha,yg ni pulak makhluk asing yg paling pelik mase aku mule-2 kenal die NUR DAYANA sebab suke duduk sorang-2 a.k.a FOREVERALONE.. Tapi bile dah kenal diorang ni betul-2,,diorang ni la manusia yg paling best yg aku kenal..Sesungguh nye budak dorm 2 aku tengok semua nye best-2 belake..
     NURULHANAN atau name panggilan aku dekat die Anan..Yg ni pulak manusia suke bebai then lepas kn dekat orang..yg tu le mende yg palingaku hangen dgn die sampai kekadang bergaduh and aku mengamuk sebab tak tahan dgn perangai die..Tapi overall die ni ok sebenar nye cume tak reti nak handle stress je..NURNADHIRAH and HAR INSYIRAH adalah kawan yg aku rapat dekat kem walaupun lama kelamaan nye kitorg kurang rapat tapi ape-2 pn aku sayang korang Ok? Thanks debab sudi kawan dengan aku..Thanks to all budak-2 dorm 2 yg sanggup tahan dengan perangai aku,tahan dengan katil and loker aku yg aku selalu kemas tu..Thanks sebab sudi kawan dengan aku..NISYA and INTAN ni adalah makhluk asing yg paling pelik dalam dorm but diorg nie menceria kan suasana dorm sebab selalu buat pelaq dan bising..Hahaha.. Amoi-2 dan Awek-2 sukhoi yg lain semua nye baik-2 and memang the bomb..Crystal,Fanfan my short Domo,wen zhao, and my kissing partner Wei and Mickey,,u la amoi-2 yg banyak buat I bertamah happy selain Sree,Durga and Warry...
     To my ustazah pilihan cik Shahira Banu,Che Pah Glamour,Jiha and Are-Da..Ni la ustazah pilihan yg baik hati yg ingat kn aku tentang solat walau pn aku tertinggal..Mekaseh bebanyok ye sebab ceria kn hidup aku dekat kem tu..Ha, ni 2 orang makcik cute nie SHUD (shuhada) and SYUD (syuhaida).. Shud,ang memang terbaik sebab ang baik hati sesangat..Syud,thanks sebab baik dengan aku and pinjamkan aku baju korang..hehe..
     Veno my baby,u la budak kecik yg paling cute and talented dalam sukhoi...I luv u bebeyh !! Evan my dear,i luv ur smile and u freaking hot when u wear your punjabi..Pavi and another indian girl yg i lupe name tu u girls mmg cool..My luvly Ying ! Ying,,u la amoi yg gile-2 yg buat I happy and respect..My sister Ying Li,,I miss u..Tyan,,u garang and kadang-2 buat I meluat dengan U tp I tetap rindu U.. Mei Mei...Our squad leader yg gile ad gedik,, I rindu dengan gedik U my dear !! Wenwen,budak paling pemalu mase dekat kem,,I miss your hair and u tau tak yg you nampak macam heroin Final Fantasy?? The sexiest bitch ever the only MY HOTTIE JULIE !!! I wont forgot u babe ! To Fana,Diba,Ayu,Key,Diyana,Ella and Shera,tahnks sebab korang nk jugak kawan dengan aku walau pun aku mereng and tingtong..hehe
     Bile aku dekat kem PLKN nie,aku tengok semua nye cantik-2,cute and handsome tambah-2 budak SUKHOI !! hehe..
     Budak wira yg first-2 aku kenal Meor and Azim tu pn sebab diorang kawan dengan Eyra..Then ade le sorang makhluk ALIEN nie,aku ingat kan die sombong rupe nye die ok plus dulu aku ingat kan die cine so aku pun panggil la die APEK MELAYU..hehe.. Budak wira sukhoi korang memang the best la walau pun suke gadh,,hehe =P Amin,budak yg suke perasan cute aku tengok die ni tp die memang r cute..Amin Kechik pulak,die suke nk cari gadoh dengan aku tp last-2 die kena balik tp bg aku die la budak yg paling KECHIK yg cute..Aku rindu nak gaduh dgn ang Kechik oii !!! Abg Syuk kite,ouh abg yg paling handsome bg aku..hehe. Wan?? Mamat ni suke naik hangen satu badan tp deep inside die baik sebenar nye..Kkchung,ni la apek yg aku sesedap mulut je panggil die Mc Tingtong..hehe.. Lingam my darling tak bole d lupe kn sebab die la makhluk yg suke panggil aku BEWAK GEDIK !! Aku tak sabo nk jumpe kau Lingam bio aku bagi singgah penumbok aku dekat muka kau..HAHA (gelak jahat) Budak chinese yg paling HOT and CUTE dlm Sukhoi mesti la Shinny !! Die friendly so aku suke r tengok dy punye perangai..Adorable =)) Paling talented Derrick,,pandai si pendek cute nie menari,,tabik lu bro... My only sayang yg aku bole menggedik Kerol sebab dy nie best giler and selamba je perangai die..Aku suke !!
            Anyway aku memang rindu gile dekat kem and aku rindu saat aku gelak,aku gedik,aku menangis and setiap saat aku dekat kem Syruz..Kak Nana,kitorang punye senior yg paling cun ang open minded..Sayang Kak Nana sangat-2,,adek akan ingat janji kak Nana tadi nak belanje ABC kayy..hehe.
Kenangan terindah aku dekat kem tu bile kenal korang semua,dapat kenal komanden,TKP and TKL....
       Ape-2 pun aku dapat cinta PLKN aku dengan mangkuk tingkat yg terima aku seada nye ABDUL GHAFFUR...Ha'a,,aku memang sayang beno dekat die sampai hilang rase sayang aku dekat ex-2 aku..Tapi apa kn daya kami stay berjauhan..Dont worry,aku setia tp kalau die tak setia siap r die kalau aku jumpe aku sepak terajang die..hehe (cakap macam kuat)..

             Anyway,thanks for everything friends..
           Thanks for lending me your shoulder...

Kalaulah Dia Jodohku...

             Assalamualaikum and Hi peeps !!
Alhamdulillah baru habis bergayut dengan My Sayang,Ghaffur.. Thanks Apu for making me happy and smile.. Dd sayang Apu sangat-2,,rindu sangat-2 dekat Apu..Ya Allah,bersyukur sangat-2 dapat dengar suara Apu,at least kurang sikit rase rindu dekat Apu =)
 
   Aku sayang sangat-2 dekat Gapo nie dan aku harap hubungan kami ni kekal bukan separuh jalan saje..Sesungguh nye aku tak sanggup nk tinggal kn die.. Masa tengah rancak bercakap tadi,tetibe aku pulak cakap andai kata aku dapat study tempat lain dan die pun same dan kami terpaksa sekali lagi duduk berjauhan..Aku cakap kat die sesungguh nye aku tak sanggup tapi die cakap dekat aku kalau jodoh milik kami berdua kami akan berjumpe balik,,mane le nak tahu ken kot tetibe pegi kenduri die terserempak dengan aku lepas tu die cakap " Ehh!! AWEK aku!!" hehe..Mane nak tahu mungkin bende ni bole terjadi..Ye idokk??? Insyaallah kalau jodoh tak ke mane ye idok yob??? hehe =D

    Semoge kite berdua ade jodoh dan Dd harap yg Dd nie adalah tulang rusuk milik Apu ye (sorry,ta tahu susun ayat)...


     Apu,Dd takut dan risau kalau kite ni tak ade jodoh...Ya Allah,tak sanggup rase nye nak berpisah dengan Apu...Apu tahu tak tadi mase Dd nak letak telefon tu,Dd rase berat hati sangat-2 sebab terpaksa putus kn talian..Kalau bole Dd nak cakap je sepanjang masa 24/7 dengan Apu..Sumpah sayang Apu and rindu kat Apu gile oik oik...

     Ape-2 pun Dd tetap happy sebab Apu sanggup bersengkang mata nk bercakap dengan Dd...Dd tahu Apu mesti rase mengantuk and penat en en ? tapi Apu tetap jugak layan Dd and memereng kan kepala otak Apu tu untuk Dd.. Thanks for everything Apu.. Insyaallah,,Dd akan berusaha untuk jage hubungan kite sebaik mungkin dan Dd janji yang Dd hanye akan setia dengan Apu je.. =))

                                            Sayang Apu sangat-2

Wednesday, 4 April 2012

He make Me S.M.I.L.E

   Assalamualaikum... Hi peeps !
Jam menunjuk kn sekarang ni pukul 4.59 pagi.. Ya Allah,,aku tak boleh tido lg ni =( tapi walau ape pun aku rase   BAHAGIA sangat-2 sebab baru lepas cakap melalui telefon dengan THE ONLY ONE MY LOVE,,THE ONLY GUY WHO MAKES MY HEART BEAT FASTER,, My Hubby Boo ABDUL GHAFFUR >,<

  Thanks banyak-2 sebab sanggup luang kan waktu tido Apu dengan Dd..Maceh sebab layan Dd pepagi buta.. Sumpah Dd Bahagia sangat bile dapat dengar and kacau Apu Pagi ni..Omey pulok rase nye suare Apu pagi ni..hehe =P Suke nye kamu bile saya cakap kamu tu omey?? Eeeeeee shuke lettuw en en?

 Sumpah aku nak gelak je sepanjang masa aku bercakap dengan kau Gapo sayang.. Kau tahu je en ayat "sayang" bole buad aku rase overwhelmed.. Thanks sangat-2 sebab kau bahagia kn aku...

  Apu,,ape-2 pun Dd nk minta maaf jugak sebab suke ganggu waktu tido Apu...Hmmmmm rindu nye rase nk jumpe Apu lg..Kali ni kalau kite jumpe Dd nk sepak terajang apu puas-2,,nk sekeh kepala Apu bio bebenjol..HAHAHAHAHAHAHA!!! (gelak jahat)
  Ya Allah,,hanya Allah S.W.T saje yg bole tahu dan faham betapa rindu nye Dd kat Apu...Itu la agak nye salah satu dugaan untuk kite ye idokk?? Tak mengape laaa abang oiiiiiiiiii,,kite bawak besabo aje le..Ni baru sikit dugaan nye,,yang dekat Palestin tu lagi beso dugaan nye..Masya-Allah... Bawak-2 banyak kn doa aje le kite..Semoga suatu hari nanti Allah S.W.T pertemu kan kite berdua.. Doa kn hubungan kite ni kekal bukan nye hubungan sementara..Semoga Dd ni bukan tempat persinggahan Apu yang sementara tapi yang kekal..
  Ayat yang paling banyak yang Dd guna kn dekat Apu adalah "Dd SAYANG Apu SANGAT-2.. Mesti Apu bosan kan tak habis-2 ayat yang sama je,,tak de ayat baru ke?? Hanya ayat tu yg ade yg bole Dd ungkap kan dekat Apu..Kalau Dd tahu bahasa isyarat dah lame dah Dd tunjuk kat Apu..muehehehe =D
  Apuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,Dd rindu Apu tahap berok makye garu ketiak gatal ni !!! Agak-2 nye bile la kite dapat jumpe eh??? Ate,,kite ikhtior kan same-2 ye..hee =P
     Lagi 1,Apu nak tahu tak yg Dd suke sangat -2 bile tengok gambo Ayesh tu..Omey cgt-2 !! Biji mata die beso plus telinge die macam Apu.. Sumpah Dd geram sangat-2 bile tengok Ayesh tu..Mesti ibu ayah die pn omey en en sebab tak kan la die nak ikot muke paksu die pulak sebab paksu die kan kurang omey..hehehe.. Walau ape pun,Dd doa kn semoga Ayesh membesar dengan sihat walafiat...Amin.. .Dd hanye mampu berdoa dan segala nye terletak atas Allah S.W.T..
      Ape-2 pun thanks again sebab sudi teman kan Dd meroyan and join Dd memereng kn diri ye =D
Sayang Apu sangat-2...Insyaallah,Dd akan cuba menjadi peneman Apu yg setia dan baik sebaik mungkin.. (baik sebaik mungkin =,='' rase pelik pulak dengan ayat tu)

Tuesday, 20 March 2012

I'm Back !!!!!!

 Assalamualaikum.....
Alhamdulillah aq dh abes PLKN...Perasaan LEGA ade SEDIH pun ade...
I'm gonna miss my buddiesssssssssssssssss~
pssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.......
Sekarang aq dok terperap je kt umah tp yeah aq phm "ANAK DARA TAK BOLEH MERAYAU"...hehe.
Tapi aq ade mntak kt mama yg sabtu nie aq nk hangout n mama aq SETUJU... Yeay meee !!!!!!
Aq nk lepak kt jusco je pun then nk g starbuck..Tu je plus tgok wayang....
    Anyway,,aq rndu kwn2 aq n boyfie aq walau pn sekarang nie dy tak abes2 ignore aq sebab dy dh jmpe  kwn2 cmpy kn aq d lpe kn nyeeeeeeee !!! Arghhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! Benci nyeee !!!!!!! Tp aq still sayang kn dy but still perasaan saket aty tu tak hilang... Grrrrrrrrrr..............

  Ape2 pn aq rndu saat aq dgn dy

i miss this moment when u cares n worried bout me..but now???? hmmm
    Apu tau tak yg dd sayang apu tp sekarang apu cm dh lpe je kt dd..hmmm... K fine dd pn nk buad cm apu jgak la :P

 Auwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!! Kan aq dh mle nk tachink !! :P

 Aq rndu tiap saat aq dgn kwn2 at kem aq tu..hmmmmmmmmmmm




 Rindu korang weyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy