BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

This is Soooo NOT my Voice ! Mine sucks !! Anyway,,just enjoy Ok =)

(。◕‿◕。) Assalamualaikum! I'm Missy Miezz No Mercy ! Welcome to my BLOG ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Diana On FACEBOOK (^_^)

About Me

My Photo
♥ Missy Miezz No Mercy ♥
bukit mertajam, pulau pinang, Malaysia
*naughty *simple *freshie *friendly *Single❒ Taken ✔ Divorced ❒ *still kanak2 ribena (^__^) smile! smile!
View my complete profile

(。◕‿◕。)Welcome To My Bloggie Tayam Yaw ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

(。◕‿◕。)Missy Miezz No Mercy's Blog! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Friday, 19 August 2011

nOpaL Oh nOpaL . . .

Yeay yeah! Nopal(naufal) dh blik sini..
     TAPI ...............................................
Dia buat perangai la pulOk!
Atototottotoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
       Pening kepala CEQ!
Asl nampak diana je nangis,asl nampak diana je nangis,
    asl nk nangis je nampak diana...OMG! OMG! OMG! Boleh gila CEQ!
Tu 1 hal,...
    Tadi,nopal sayang ku pegi telan koyakan tikar getah yg lama..
Tapi dia buat muka RELAX je..
 Then,tiba2 nopal termuntah-muntah kat baju kakak aina dia yg tengah bestttt tido...
Kesian kakak dia yg innocent tu....
Subhanallah..ini budak bikin olang manyiak lisau wooooooooo~
    Alhamdulillah,tak ada apa2 yg serius terjadi..ehehe
SYUKUR....
Hari ni mak lang n maksu balik sini so happenig lah sikit rumah hari ni...
Its gonna be AWESOME weyh!!!!!!




=THE END=
(^___^)
SMILE! SMILE!

0 comments: