BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

This is Soooo NOT my Voice ! Mine sucks !! Anyway,,just enjoy Ok =)

(。◕‿◕。) Assalamualaikum! I'm Missy Miezz No Mercy ! Welcome to my BLOG ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Diana On FACEBOOK (^_^)

About Me

My Photo
♥ Missy Miezz No Mercy ♥
bukit mertajam, pulau pinang, Malaysia
*naughty *simple *freshie *friendly *Single❒ Taken ✔ Divorced ❒ *still kanak2 ribena (^__^) smile! smile!
View my complete profile

(。◕‿◕。)Welcome To My Bloggie Tayam Yaw ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

(。◕‿◕。)Missy Miezz No Mercy's Blog! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Tuesday, 6 December 2011

1st day ( I'm a working girl )

 Lets start with Assalamualaikum to Muslims n Hi to non-Muslim :)

Ok,hari ni first day aq keje..Well,not bad~ Penat la jgak.. Tp yg tak best nye,mcm mna aq boleh tkurang total sales aq eh? Ya Allah,mintak2 la esok will be better than today :))
    Hmmmmmmm,nk kata best tu best la jgak because dapat jmpe mcm2 orang.. Ade yg lucu,ade yg poyo n yg paling aq ta ske yg gatal2... Toya tol.. Ade pulak uncle Chinese ni ckp cina dgn aq.. Mne la aq phm :) Dia kata dia igt aq nie chinese.. Rmai jugak la orang igt aq cina :P (opsss t'RIAK sudaa) Soalan favourite diorang akn tanya dkt aq "adek baru keje eh?" "adek stay kat mne" "adek baru abes kolah eh?" "adek umo bape?" "adek dah mkn?" "penat tak keje adek?" "bole abg dtg isi minyak kat adek tiap2 ari kt sini?" n byk lg... Part plg best ble ade auntie ni ckp kat aq "amoi,u mau balek ka? ooooo u manyak cantek ho!" Woah ! bru aq twu yg aq nie cantek.. HAHA ! (opssss t'RIAK lg!) Alhamdulillah,aq time byk pujian hari ni... Thanks kpd abg,kakak,auntie,uncle yg puji2 aq :)) ade abg ni ckp kat aq, "putih2 keje kt sini lme2 itam la".. Isk aq putih cbb bedak la :)) HAHA..! Tp for sure semua customer Shell sporting la :))
  Part yg tak best pulak,ble ade yg wt2 lpe nk bayar.. Grrrrr aq pun BODOH !!! Laen kli aq kne mntak duet dulu baru boh minyak !!! BODO ! BODO ! BODO ! Sekarang butaaa je gaji aq kne potong utk cover duet yg tak cukop tu :P BODOH KAW DALILA DIYANA !!!!!!!!
   Yg aq hairan nye,ade abg nie...dia soal siasat aq mcm2 then dia tunggu kt tempat pam minyak tu pnye lme.. Aq perasan jugak dari mula2 aq start syif aq nmpk dy dari jaoh aim aq.. Naek seram aq d buat nye.. Naseb baek makcik Bibi datang kalau tak dia tak blah dae situ :P Tkot aq !!!!
Aq rase bsalah cgt cbb duet sales aq tak ckop.. Aq pun tak tau ilang mne... Hmmmmmmm..Ya Allah Ya Tuhanku,mintak2 la esok duet tak ilang mcm ari ni.. :((
  Kepada customer yg d sayangi,tolong la jgn buli aq.. Aq penat~ Naek serabot kepala Otak aq..
Anyway,Makcik Bibi mmg best r :)) The best station owner ever :))




p.s : tlg doa kn kejayaaan aq untuk esok ye :))    

0 comments: