BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

This is Soooo NOT my Voice ! Mine sucks !! Anyway,,just enjoy Ok =)

(。◕‿◕。) Assalamualaikum! I'm Missy Miezz No Mercy ! Welcome to my BLOG ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Diana On FACEBOOK (^_^)

About Me

My Photo
♥ Missy Miezz No Mercy ♥
bukit mertajam, pulau pinang, Malaysia
*naughty *simple *freshie *friendly *Single❒ Taken ✔ Divorced ❒ *still kanak2 ribena (^__^) smile! smile!
View my complete profile

(。◕‿◕。)Welcome To My Bloggie Tayam Yaw ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

(。◕‿◕。)Missy Miezz No Mercy's Blog! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Tuesday, 20 March 2012

I'm Back !!!!!!

 Assalamualaikum.....
Alhamdulillah aq dh abes PLKN...Perasaan LEGA ade SEDIH pun ade...
I'm gonna miss my buddiesssssssssssssssss~
pssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.......
Sekarang aq dok terperap je kt umah tp yeah aq phm "ANAK DARA TAK BOLEH MERAYAU"...hehe.
Tapi aq ade mntak kt mama yg sabtu nie aq nk hangout n mama aq SETUJU... Yeay meee !!!!!!
Aq nk lepak kt jusco je pun then nk g starbuck..Tu je plus tgok wayang....
    Anyway,,aq rndu kwn2 aq n boyfie aq walau pn sekarang nie dy tak abes2 ignore aq sebab dy dh jmpe  kwn2 cmpy kn aq d lpe kn nyeeeeeeee !!! Arghhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! Benci nyeee !!!!!!! Tp aq still sayang kn dy but still perasaan saket aty tu tak hilang... Grrrrrrrrrr..............

  Ape2 pn aq rndu saat aq dgn dy

i miss this moment when u cares n worried bout me..but now???? hmmm
    Apu tau tak yg dd sayang apu tp sekarang apu cm dh lpe je kt dd..hmmm... K fine dd pn nk buad cm apu jgak la :P

 Auwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!! Kan aq dh mle nk tachink !! :P

 Aq rndu tiap saat aq dgn kwn2 at kem aq tu..hmmmmmmmmmmm




 Rindu korang weyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

0 comments: