BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

This is Soooo NOT my Voice ! Mine sucks !! Anyway,,just enjoy Ok =)

(。◕‿◕。) Assalamualaikum! I'm Missy Miezz No Mercy ! Welcome to my BLOG ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Diana On FACEBOOK (^_^)

About Me

My Photo
♥ Missy Miezz No Mercy ♥
bukit mertajam, pulau pinang, Malaysia
*naughty *simple *freshie *friendly *Single❒ Taken ✔ Divorced ❒ *still kanak2 ribena (^__^) smile! smile!
View my complete profile

(。◕‿◕。)Welcome To My Bloggie Tayam Yaw ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

(。◕‿◕。)Missy Miezz No Mercy's Blog! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Wednesday, 4 April 2012

He make Me S.M.I.L.E

   Assalamualaikum... Hi peeps !
Jam menunjuk kn sekarang ni pukul 4.59 pagi.. Ya Allah,,aku tak boleh tido lg ni =( tapi walau ape pun aku rase   BAHAGIA sangat-2 sebab baru lepas cakap melalui telefon dengan THE ONLY ONE MY LOVE,,THE ONLY GUY WHO MAKES MY HEART BEAT FASTER,, My Hubby Boo ABDUL GHAFFUR >,<

  Thanks banyak-2 sebab sanggup luang kan waktu tido Apu dengan Dd..Maceh sebab layan Dd pepagi buta.. Sumpah Dd Bahagia sangat bile dapat dengar and kacau Apu Pagi ni..Omey pulok rase nye suare Apu pagi ni..hehe =P Suke nye kamu bile saya cakap kamu tu omey?? Eeeeeee shuke lettuw en en?

 Sumpah aku nak gelak je sepanjang masa aku bercakap dengan kau Gapo sayang.. Kau tahu je en ayat "sayang" bole buad aku rase overwhelmed.. Thanks sangat-2 sebab kau bahagia kn aku...

  Apu,,ape-2 pun Dd nk minta maaf jugak sebab suke ganggu waktu tido Apu...Hmmmmm rindu nye rase nk jumpe Apu lg..Kali ni kalau kite jumpe Dd nk sepak terajang apu puas-2,,nk sekeh kepala Apu bio bebenjol..HAHAHAHAHAHAHA!!! (gelak jahat)
  Ya Allah,,hanya Allah S.W.T saje yg bole tahu dan faham betapa rindu nye Dd kat Apu...Itu la agak nye salah satu dugaan untuk kite ye idokk?? Tak mengape laaa abang oiiiiiiiiii,,kite bawak besabo aje le..Ni baru sikit dugaan nye,,yang dekat Palestin tu lagi beso dugaan nye..Masya-Allah... Bawak-2 banyak kn doa aje le kite..Semoga suatu hari nanti Allah S.W.T pertemu kan kite berdua.. Doa kn hubungan kite ni kekal bukan nye hubungan sementara..Semoga Dd ni bukan tempat persinggahan Apu yang sementara tapi yang kekal..
  Ayat yang paling banyak yang Dd guna kn dekat Apu adalah "Dd SAYANG Apu SANGAT-2.. Mesti Apu bosan kan tak habis-2 ayat yang sama je,,tak de ayat baru ke?? Hanya ayat tu yg ade yg bole Dd ungkap kan dekat Apu..Kalau Dd tahu bahasa isyarat dah lame dah Dd tunjuk kat Apu..muehehehe =D
  Apuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,Dd rindu Apu tahap berok makye garu ketiak gatal ni !!! Agak-2 nye bile la kite dapat jumpe eh??? Ate,,kite ikhtior kan same-2 ye..hee =P
     Lagi 1,Apu nak tahu tak yg Dd suke sangat -2 bile tengok gambo Ayesh tu..Omey cgt-2 !! Biji mata die beso plus telinge die macam Apu.. Sumpah Dd geram sangat-2 bile tengok Ayesh tu..Mesti ibu ayah die pn omey en en sebab tak kan la die nak ikot muke paksu die pulak sebab paksu die kan kurang omey..hehehe.. Walau ape pun,Dd doa kn semoga Ayesh membesar dengan sihat walafiat...Amin.. .Dd hanye mampu berdoa dan segala nye terletak atas Allah S.W.T..
      Ape-2 pun thanks again sebab sudi teman kan Dd meroyan and join Dd memereng kn diri ye =D
Sayang Apu sangat-2...Insyaallah,Dd akan cuba menjadi peneman Apu yg setia dan baik sebaik mungkin.. (baik sebaik mungkin =,='' rase pelik pulak dengan ayat tu)

0 comments: