BLOGGER TEMPLATES AND Zwinky Layouts »

This is Soooo NOT my Voice ! Mine sucks !! Anyway,,just enjoy Ok =)

(。◕‿◕。) Assalamualaikum! I'm Missy Miezz No Mercy ! Welcome to my BLOG ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Diana On FACEBOOK (^_^)

About Me

My Photo
♥ Missy Miezz No Mercy ♥
bukit mertajam, pulau pinang, Malaysia
*naughty *simple *freshie *friendly *Single❒ Taken ✔ Divorced ❒ *still kanak2 ribena (^__^) smile! smile!
View my complete profile

(。◕‿◕。)Welcome To My Bloggie Tayam Yaw ! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

(。◕‿◕。)Missy Miezz No Mercy's Blog! Thanks for the visit (。◕‿◕。)

Thursday, 5 April 2012

Kalaulah Dia Jodohku...

             Assalamualaikum and Hi peeps !!
Alhamdulillah baru habis bergayut dengan My Sayang,Ghaffur.. Thanks Apu for making me happy and smile.. Dd sayang Apu sangat-2,,rindu sangat-2 dekat Apu..Ya Allah,bersyukur sangat-2 dapat dengar suara Apu,at least kurang sikit rase rindu dekat Apu =)
 
   Aku sayang sangat-2 dekat Gapo nie dan aku harap hubungan kami ni kekal bukan separuh jalan saje..Sesungguh nye aku tak sanggup nk tinggal kn die.. Masa tengah rancak bercakap tadi,tetibe aku pulak cakap andai kata aku dapat study tempat lain dan die pun same dan kami terpaksa sekali lagi duduk berjauhan..Aku cakap kat die sesungguh nye aku tak sanggup tapi die cakap dekat aku kalau jodoh milik kami berdua kami akan berjumpe balik,,mane le nak tahu ken kot tetibe pegi kenduri die terserempak dengan aku lepas tu die cakap " Ehh!! AWEK aku!!" hehe..Mane nak tahu mungkin bende ni bole terjadi..Ye idokk??? Insyaallah kalau jodoh tak ke mane ye idok yob??? hehe =D

    Semoge kite berdua ade jodoh dan Dd harap yg Dd nie adalah tulang rusuk milik Apu ye (sorry,ta tahu susun ayat)...


     Apu,Dd takut dan risau kalau kite ni tak ade jodoh...Ya Allah,tak sanggup rase nye nak berpisah dengan Apu...Apu tahu tak tadi mase Dd nak letak telefon tu,Dd rase berat hati sangat-2 sebab terpaksa putus kn talian..Kalau bole Dd nak cakap je sepanjang masa 24/7 dengan Apu..Sumpah sayang Apu and rindu kat Apu gile oik oik...

     Ape-2 pun Dd tetap happy sebab Apu sanggup bersengkang mata nk bercakap dengan Dd...Dd tahu Apu mesti rase mengantuk and penat en en ? tapi Apu tetap jugak layan Dd and memereng kan kepala otak Apu tu untuk Dd.. Thanks for everything Apu.. Insyaallah,,Dd akan berusaha untuk jage hubungan kite sebaik mungkin dan Dd janji yang Dd hanye akan setia dengan Apu je.. =))

                                            Sayang Apu sangat-2

0 comments: